Dumitru Drăguşin şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat ȋn fruntea comunei Uda. Primarul și-a făcut raportul de activitate, iar rezultatele sunt foarte frumoase după patru ani de muncă.

 

Participă preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean, Ion Mînzînă, primarul Piteştiului, Cristian Gentea, vicele CJ, Adrian Bughiu, parlamentarii: Cristina Stocheci, Ovidiu Puiu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea, Cristi Puiu, administrator public al județului, și mai mulți primari și viceprimari din zonă.

“Este adevărat că este o comună complicată. Nu există comună în Argeș care să aibă 86 de km de drumuri. 86 de km de asfalt, aveți nevoie de vreo 20 de mandate. Deși primăria are puțini angajați, s-au făcut proiecte pe Anghel Saligny. Domnul Cristian Gentea, fiu al comunei, este un susținător al dvs. vine peste noi mereu la CJ. Noi, conducerea CJ, vom mai face o parte din drumul județean. Pentru drumurile comunale trebuie făcute proiecte pentru a accesa fonduri nerambursabile, dar mai întâi trebuie terminată alimentarea cu apă. Noi l-am rugat pe domnul primar să vină în echipa noastră pentru că este un primar care se zbate, și din bugetul mic pe care îl aveți, a făcut multe.”, a spus liderul CJ Argeş, Ion Mȋnzȋnă.

“Eu fac presiune la CJ de 30 de ani, dar cu dumneavoastră se schimbă lucrurile, deja au început să se schimbe. Domnule președinte, primarul este foarte bătătarnic, așa cum se spune la noi, trebuie să-l ajutați, de fapt nu o să vă las eu să nu îl ajutați.”, a spus primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *