Un fost supergreu al politicii post-decembriste, Radu Berceanu, iese brusc la rampă după ani buni de tăcere și face o radiografie devastatoare propriul său partid, PNL, despre care avertizează că a ajuns un partid fără activitate, fără conducere, fără proiecte, fără oameni și care se îndreaptă spre un scor electoral cu o singură cifră. Mai mult, fostul ministru spune explicită că a ieșit public nu pentru că ar fi interesat de revenirea în politică, ci pentru că vrea să tragă un mare semnal de alarmă vizavi de situația gravă din partidul Brătienilor.

”Mie mi se pare că sunt foarte nepregătiți, nu au candidați, nici de președinte, nici de primar de București, mie mi se pare că stau foarte rău. Și cred că e momentul să se trezească și să se gîndească că noi am mai văzut un film, în care a dispărut PNȚCD și lucrurile se pot repeta. Se pot întîmpla lucruri grave, pot ajunge în alegeri să ia un scor cu o singură cifră” a spus fostul ministru în emisiunea ”La final” de la Prima News.

”De fiecare dată s-au lăsat conduși de la Cotroceni pe niște direcții care pe moment păreau bune, dar în perspectivă, pentru partid, nu aveau niciun fel de continuare” a completat el.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *