„A face fotografii în timpul Sfintei Liturghii este aproape ridicol, pentru că este inclusiv o sfidare a celor din jur care vor să se roage, se concentrează, dacă le fluturi telefonul pe sub ochi nu le faci un bine, aşa cum nu-ţi faci nici ţie un bine”, a spus oficialul (nr. Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române), pentru TVR Info (https://www.comisarul.ro/articol/vasile-banescu-despre-romanii-care-filmeaza-si-fac_1522033.html ).

Cu respect față de tradițiile românești și de sfintele sărbători creștine, ne-am început ziua – de Sfântul Ion – într-o notă optimistă, relaxată, cu gânduri bune, de toleranță și dragoste față de semenii noștri.

Doar că Satana iar și-a băgat coada spurcată și a încercat să ne strice ziua.

Când stăteam noi, relaxați, în liniștea acestei zile (nu chiar în post și rugăciune, cum ar zice Gogu Steriade din B.D. la munte și la mare, ca să fim cinstiți) ne-au apărut niște imagini revoltătoare, pe Facebook.

Pe pagina Facebook a PNL Ștefănești au fost postat mai multe fotografii din interiorul Bisericii ”Florica”, chiar din timpul liturghiei.

Nouă ni s-a părut nepotrivit, dar ne-am zis că poate exagerăm.

Ce să vezi, soarta – că nu ne permitem să invocăm numele Divinității în același text cu PNL … ar fi un sacrilegiu – ne-a dat răspunsul corect: „A face fotografii în timpul Sfintei Liturghii este aproape ridicol, pentru că este inclusiv o sfidare a celor din jur care vor să se roage, se concentrează, dacă le fluturi telefonul pe sub ochi nu le faci un bine, aşa cum nu-ţi faci nici ţie un bine”.

Cine spune aceste lucruri?

Chiar Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriahiei Române.

Ne întoarcem la fotografiile postate de PNL Ștefănești și le privim cu mai multă atenție … te ia și scârba.

Vedem oamenii din biserică cum sunt stânjeniți de actul păcătos al liberalilor.

Vă rugăm să măriți fotografia din biserică ca să vedeți grimasele de pe fețele enoriașilor … Alinuțooo, sigur ai mai câștigat niște voturi cu mizeriile astea, liberale (sarcasm).

La căpătâiul mormintelor Brătienilor îi vedem pe liberali ciorchine și pe Călin Iulian – candidatul PNL pentru funcția de primar al Ștefănești – cum se uită la ”obiectiv” ca să-l vadă lumea că el e pios, că îi jelește pe Brătieni.

Poate, mai bine, ”fluierici” își plângea morții lui, decât pe ai altora …

Aaaa, scuze, nu ne-am dat seama, acum și ăsta e ”Brătian”.

PS
Până la urmă, nu sunt liberalii de vină.

Vina cea mai mare o poartă ”muianele păcătoase bisericești” – de la măicuțe, la preoți – care acceptă ca biserica, schitul, credința creștină să fie folosite în scop politic.

Stați liniștiți, că știe ”Cel de sus” cine e vinovatul … și pe cine va pedepsi.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *