ROMÂNIA NORMALĂ a lui K.W.Iohannis – ca să-i înființeze o funcție de conducere lui Nae Eugen (PNL) a fost radiat postul de inginer șef, la TRANSELECTRICA STT Pitești. A fost îndepărtat un specialist, din sistem, ca să vină un politruc de la biroul senatorial al unui PNL ist.

Un vechi proverb chinezesc spune că picătura de apă nu găurește piatra cu forța, ci cu continua ei cădere (n.r. dar o găurește, o străpunge).
Am crezut că în urma dezvăluirilor noastre (aspecte reale, incontestabile), publicate în mod repetat, prin care am arătat ce golănii se fac la nivelul TRANSELECTRICA STT Pitești pentru a-l ține pe Nae Eugen (PNL) în funcția de Manager Logistică, Alina Gorghiu o să înțeleagă că nu e în regulă cu ce se întâmplă acolo și că o să găsească cale cea bună, cea firească, aia conformă unei Românii Normale.

Continua ”cădere” a datelor și informațiilor prezentate de noi nu a reușit să străpungă țeasta tare, bătucită, a politicienilor.

Astăzi, am mai aflat una tare.

Ca să se înființeze funcția de Manager Logistică, la TRANSELECTRICA STT Pitești – pe care a fost adus Nae Eugen, prin detașare de la Biroul senatorial Dănuț Bica (PNL) – a fost radiată, din organigramă, funcția de Inginer Șef.

Da, dragi români – din România Normală a ”Măgădanului” – TRANSELECTRICA a renunțat la o funcție tehnică, ca să-l facă manager pe Nae Eugen, de la PNL.

La acea dată, inginerul șef era doamna inginer Florea – o femeie extraordinară, care a controlat tot sistemul energetic de înaltă-tensiune.
Scârbită și indignată, doamna inginer Florea (cu facultatea făcută pe bune, la timpul ei) a plecat din TRANSELECTRICA și lucrează în mediul privat, acum. Un specialist își găsește oricând de lucru, în privat, pe când politrucii sunt ”deștepți” doar pentru joburi la stat.
Băi cretinilor, băi PNL iștilor, dacă era firma voastră privată renunțați la un specialist ca să vină unul care în viața lui a condus doar o Discotecă la Stâlpeni?

Aaaaa … scuze, a mai fost – o perioadă scurtă de timp – la Cancelaria Prefectului Iani Popa.
Tot politic …

PS:Tot auzim scuza asta că Alina Gorghiu nu știe, nu e implicată … auziți băi, ”făcători din vorbe”, cum mama dracului când e vorba să beneficieze de SPP iști și mașini SPP, e ”al doilea om în stat”.

Când e să bage căpățâna osoasă în toate pozele pe la evenimente diverse, la care nu are ce căuta, săriți toți și ne spuneți că domne e ”al doilea om în stat” și e îndreptățită să participe.

Băi, dar când vede că se comit nereguli, lucruri suspecte, nelegiuiri, nu mai e ”al doilea om în stat”?

”Al doilea om în stat” nu trebuie să fie implicat activ în combaterea unor astfel de fapte?

Bine că ea cumpără brățări electronice, dar în jurul ei, în organizația ei politică (PNL Argeș) se comit fapte … ”pușcăriabile” (tot de la ”Ficus”, citire)

Aaaa … Alina Gorghiu e ”al doilea om în stat” doar la chiftele, când îi pică ei bine.

Alinuțo, să-l saluți pe prietenul tău Teodor Atanasiu membru în Consiliul de Supraveghere al TRANSELECTRICA … alt PNL ist, haladit, ghiftuit cu funcții la stat (https://ziare.com/teodor-atanasiu/cine-e-teodor-atanasiu-fost-greu-pnl-instalat-functie-banoasa-transelectrica-ministru-papusar-1758049 ).

Țineți-vă bine, că mai avem …. muuuulte…

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *