Prefectul Radu Perianu a pus tunurile pe spitalele din Argeş şi a prezentat pagini negative despre unităţile medicale ȋn care se tratează argeşenii. Observaţiile lui Perianu au fost total nedrepte, dar oamenii isteţi au ȋnţeles că tot circul a fost, de fapt, un mare joc de imagine. Mai nou, acelaşi prefect liberal face pe salvatorul şi alături de colegi se laudă cu proiecte finanţate de alţii.

Şefa OFL Piteşti, Flavia Ghițu, s-a lăudat pe pagina sa de socializare că Spitalul de Pediatrie din municipiu a fost dotat cu 50 scaune speciale de masă pentru copii. De reţinut este faptul că aceste scaune pot fi folosite doar până la vârsta de 2 ani, 2 ani+, deci când vreodată vor fi internaţi ȋn spital (ȋn acelaşi timp) 50 de copii mici, ca toate aceste scaune să poată fi folosite?

Altfel, vă spunem că aceste scaune cu care se laudă liberalii au fost cumpărate din fondurile Salvaţi Copiii. Deci nu de PNL. Băieţii doar se laudă… Sau mă rog, de data asta se laudă divele din partid:

„Proiect îndeplinit de Organizația Femeilor Liberale Pitești: Spitalul de Pediatrie din municipiu a fost dotat cu 50 scaune speciale de masă pentru copii. La baza acestui proiect stă în primul rând respectul pentru mame dar și necesitatea de a le face viața puțin mai ușoară femeilor care ajung cu copiii mici în spital. Astfel, la inițiativa președintei OFL Pitești, Flavia Elena Ghitu și cu sprijinul președintei PNL Arges, Alina Gorghiu, Organizația Salvați Copiii a dotat Spitalul cu 50 de scaune. Este un proiect plecat din suflet și este îmbucurător că a fost gândit în cadrul OFL Pitești, urmând să fie preluat la nivel national.”, se arată ȋntr-un comunicat.

“Organizația Femeilor Liberale Pitești este atentă la toate problemele semnalate de mămicile cu copii mici și face toate demersurile posibile pentru a le rezolva! Le așteptăm alături de noi pe toate doamnele care doresc să contribuie la rezolvarea problemelor Piteștiului pentru că numai prin implicare putem schimba lucrurile în bine!”, a declarat Flavia Ghițu, președinta OFL Pitești.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *