Tensiuni la PNL Argeş! Aseară a avut loc prima ședință din 2023 a Biroului Politic Județean PNL Arges. Au participat toţi primarii liberali și consilierii  județeni liberali, iar evenimentul a fost lăudat de şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu. Dar dincolo de impresiile unora sau ale altora, întâlnirea a iscat o serie de neînţelegeri. Pe de-o parte, prefectul Radu Perianu s-a lăudat că va discuta cu şeful CJ Argeş, Ion Mînzînă, înainte de votarea bugetului Argeşului. Deci bugetul se votează marţea viitoare, iar Perianu se întâlneşte luni cu şeful judeţului.

 

Asta în condiţiile în care CJ-ul a întocmit deja lista cu sumele de bani care vor ajunge la primării. Ca o ironie a sorţii, primarii liberali au primit cei mai mulţi bani din istorie, chiar şi fără intervenţia lui Perianu care va ajunge tardiv la întâlnirea cu Ion Mînzînă. Iar în contextul dat, au apărut o serie de neînţelegeri. În joc, a intrat şi Narcis Sofianu, liberal cu aproape 30 de ani vechime în partid, un om care nu a trădat în politică, nici n-a schimbat partidele ca pe şosete. Şi cum Sofianu s-a simţit atacat, le-a răspuns colegilor printr-un mesaj care a fost postat pe unul din grupurile interne:

„Bună dimineața! Nu mi se pare corect ca analiza activității consilierilor județeni să fie făcută de Radu Perianu, chiar dacă doamna președinte l-a susținut pentru funcțiile de secretar și prefect. Cei care suntem mai vechi în P.N.L. Argeș știm că bietu ‘ Radu, în trei mandate de consilier local ( din care în două a fost lider de grup) nu a avut nici măcar un proiect de hotărâre personal. Propun ca activitatea consilierilor județeni să fie făcută de primarii filialei, singurii care și-au asumat și au câștigat candidaturi uninominale în numele P.N.L. Argeș.

Totodată, este evident că trebuie să facem o analiză serioasă a tuturor celor numiți sau susținuți în funcții publice: să vedem cine sunt ( pe unii nu îi cunosc), să vedem ce îi recomandă și care este implicarea lor. Am aflat din presă că sunt unii care au fost puși în niște consilii de administrație și nu fac altceva decât să sugă pu … pu… puterea financiară a unor companii publice (scuzați-mă că mă bâlbâi, dar sunt puțin nervos după ședința de aseară ).

La partid am ajuns să fim conduși de niște oameni care nu si-au asumat niciodată o candidatură uninominala pentru partid, sau de unii care ne-au sabotat pe unii dintre cei care ne-am asumat candidaturi în numele P.N.L, sau chiar de către unii care ne-au fost împotrivă tuturor celor care am rămas fideli P.N.L. Până când vom analiza și activitatea domnului secretar și prefect, îmi permit o întrebare retorică : dacă ai organizat puciuri când aveam 28 % la alegeri și acum se aude că ne-ai adus filiala sub 14 %, ai de gând să mai stai?!”, a scris Narcis Sofianu.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Se ascut săbiile războilui în PNL Argeş! Narcis Sofianu – la cuţie cu prefectul Radu Perianu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *