Astăzi, 16 august 2023, a avut loc, la Primăria Pitești, o conferință publică de prezentare a stadiului actual de implementare a proiectului „Crearea unui sistem de management al traficului și măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în municipiul Pitești” – Programul Operațional Regional 2014-2020, în cadrul căruia vor fi modernizate 38 de intersecții din municipiul Pitești.

Prezent la dezbatere, senatorul Ovidiu Puiu este de părere că: “Piteștiul intră în liga cea mare a orașelor europene inteligente și asta trebuie să ne facă și mai mândri și mai implicați!

“Am participat astăzi, la invitația Primăriei Municipiului Pitești, la o dezbatere privind implementarea sistemului de management al traficului. Un concept modern, absolut indispensabil metropolelor care se dezvoltă și se confruntă cu creșterea exponențială a numărului de mașini și a traficului.

Trăind în secolul digital, nu ne putem imagina viitorul fără sisteme adaptive pentru controlul traficului, fără semaforizare inteligentă, monitorizare integrată a transportului, management automat al parcărilor ș.a.m.d.

Piteștiul intră în liga cea mare a orașelor europene inteligente și asta trebuie să ne facă și mai mândri și mai implicați! Felicitări organizatorilor și mult succes în faza de implementare!”. – a concluzionat senatorul Ovidiu Puiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *