Senatorul PSD, Ovidiu Puiu, a fost alături de primari la ȋntâlnirea Asociaţiei Comunelor din Argeş şi le-a transmis că este esenţial să se implice ȋn modernizarea satului românesc.

“În ultimii ani, am avut ocazia și bucuria să iau la pas multe dintre comunele județului și să văd lucruri care se văd mai puțin de acasă sau din media. Am văzut investiții importante în drumuri, rețele de apă, gaze, canalizare, gestionarea deșeurilor, școli, clădiri publice. Am văzut primari care se identifică total cu locul și care fac ca satul românesc, tradiția și valorile să rămână vii și nealterate.
Rămân totuși multe provocări, sunt convins de asta, iar disparitățile teritoriale există la tot pasul și nu le putem nega. Nivelul de dezvoltare al comunelor din Argeș este inegal – aceasta este concluzia mea – iar datoria noastră este să nu lăsăm pe nimeni în urmă în drumul spre modernizare! Trăim vremuri agitate, e adevărat, dar asta nu trebuie să ne dea înapoi niciun pas în efortul de a moderniza satul românesc. Apă, energie, hrană, școală, servicii medicale pentru toți – acesta e reperul de urmat!
Privind spre viitor, îmi doresc să fiu un partener de încredere și să duc mesajul membrilor Asociației Comunelor în Parlamentul României, cât mai aproape de nivelul de decizie. Mult succes în tot ceea ce întreprindeți!.”, a zis senatorul argeşean.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *