Vă rugăm să le trimiteți voi – celor din conducerea PSD – articolul nostru ”Sindromul Stockholm”, la nivelul conducerii PSD ori sunt doar manifestările unor cutre trădătoare?”, din 23.februarie.2024 și să le dați una după ceafă – băi prăpădiților, v-au spus cei de la instituțiilestatului.ro că greșiți, dar voi nu și nu … Batman, Batman (https://www.institutiilestatului.ro/politic/sindromul-stockholm-la-nivelul-conducerii-psd-ori-sunt-doar-manifestarile-unor-cutre-tradatoare/ ).

Citim ultima declarație a lui Mihai Tudose – simpaticul, spontanul PSD – care ne spune nonșalant că ”alegerile prezidențiale vor avea loc la termen și cu asta basta”.
(https://www.stiripesurse.ro/tudose-raspuns-transant-pentru-liberali-alegerile-cred-ca-o-sa-fie-la-termen-si-cu-asta-basta_3366083.html )

Netotul mai ne și aduce aminte, încă o dată, că PNL și-a dorit devansarea acestor alegeri, în septembrie, pentru a-l avantaja pe Nicolae Ciucă și ei au acceptat … au sărit din bocanci de dragul PNL.

Adică, dacă găliganul K.W. Iohannis pleca la NATO rămânea Nicolae Ciucă președinte de țară, ca șef al Senatului și era avantajat în cursa pentru funcția de președinte al României.

Da domnilor, PNL a cerut alegeri în septembrie și ăștia doi – M&M – au sărit din pantofi și au acceptat, împotriva reacțiilor din teritoriu care devoalau dezaprobarea ”combinațiilor cu PNL”.

Da băi PSD iștilor din teritoriu – ”Cap de alună” și ”Cap sec”, M&M-ii PSD – recunosc că pe ei îi freca grija de găligan și de mă-Ciucă, nu de PSD.

Păi ce speranță să mai avem pentru viitor?

Mai luptă ăștia pentru PSD sau nu?

Și voi – M&M ilor – primiți ”foaia de parcurs” de la stăpâni, ci nu de la cetățeni?

În final, M&M-ii și-au luat plăcuța suedeză de la șmecherașii PNL … dar pare că le place.

Jubilează Rareș Bogdan, îi ține doar în miștouri.

Apropo, dacă-i ordin (de la centru) – cu plăcere … să vă luați și voi, băi ăștia din teritoriu, plăcuța suedeză de la liberali.

PS

Coșmar – PSD iștii argeșeni să și-o ia de la Gorghiu (egalitatea de gen), Perianu, Goe, Tică, ”Țiganul” ș.a. ….

Ce ați fost și ce-ați ajuns …

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *