Liviu Dragnea a fost întrebat la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă”, de Răzvan Dumitrescu dacă revine în politică.

„Nu aceasta a fost intenția (n.r. – să revină în politică), dar după ce am văzut că modul de comunicare pe care îl folosesc acum cu oamenii este eficient, m-am gândit și mă gândesc dacă, la un moment dat, să fac un podcast în care să vorbim și despre alte lucruri în afară de „bucătăreală”.

Păstrez și canalul de bucătărie cel puțin până când ajung la 100 de rețete. Acolo, în podcast, mă gândesc să prezint o rețetă politică. Rețeta politică o am conturată, adică este un program de guvernare aproape finalizat, românesc, bazat pe patriotism economic, pus la dispoziția unui partid autentic suveranist care să-l pună în practică. Rețeta o voi numi: România suverană. Partidul este deja înființat. Se numește Mișcarea România Suverană și este condus de Carmen Dan. Dacă românilor le va plăcea această rețetă 100% românească, s-ar putea să aibă succes”, a zis Liviu Dragnea la DC News și DC News TV.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *