Sâmbătă, 11 martie 2023, a avut loc Conferința Municipală de Alegeri a PSD Câmpulung. La eveniment a fost prezentă o echipă puternică a PSD Argeș, condusă de către președintele Ion Mînzînă.

Din aceasta au făcut parte: Senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș, Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Cojocaru de la Nucșoara, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Marin de la Stoenești, Petre Boncoi de la Valea Mare Pravăț, Florin Proca de la Berevoești, Ion Pădureanu de la Godeni, Marius Manole de la Aninoasa, Victor Cătălin Turturică de la Bălilești, Mugurel Minciună de la Cetățeni, Ion Gârleanu de la Bogați, Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Viorel Enache, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Andreea Călinescu-Oner, Toma Nicodim.

Peste 240 de membri ai Organizației PSD Câmpulung au participat la Conferința Municipală de Alegeri.

În urma votului exprimat de către aceștia, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

„Conferința Municipală a PSD Câmpulung trebuie să ofere un nou început pentru PSD în prima capitală a Țării Românești.

Am încercat reconstrucția organizației om cu om, am încercat să luăm bun ce a fost în trecut, dar și să deschidem organizația spre idei și oameni noi. Oamenii sunt mai presus de politică!

Comunitatea e mai presus de politică, iar prin administrație se conduce comunitatea. La Câmpulung constatăm că administrația livrează doar Incompetență, minciună, scandal. Toate acestea, împachetate frumos într-o poleială de comunicare. Și din acest motiv suntem obligați să le aducem câmpulungenilor speranță și soluții. Iar acestea nu pot fi găsite decât ascultând cu mare atenție vocea câmpulungenilor, identificând soluții la cheie și mobilizând decidenți județeni și naționali pentru cauza capitalei de suflet a muscelenilor.

Ne angajăm ca împreună să redăm măreția Câmpulungului!”, transmite Simona Bucura Oprescu.

Iată care sunt ceilalți membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleși sâmbătă:
⏺Constantin Ivan (consilier municipal) – Vicepreședinte
⏺Corina Scarlat – Vicepreședinte
⏺Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreședinte
⏺Mihai Răucea – Vicepreședinte, Președinte TSD
⏺Magdalena Dorcioman – Coordonator OFSD
⏺Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreședinte, Președinte OPSD
⏺Steluța Popescu – Trezorier
⏺George Ghinescu – Membru
⏺Anton Arghira – Membru
⏺Sergiu Cicu – Membru
⏺Sergiu Beșleagă – Membru
⏺Cornel Băjan – Membru
⏺Oana Durdun – Membru
⏺Alexandra Tănasie – Membru
⏺Liviu Țâroiu – Membru
⏺Oana Sintion – Membru
⏺Cosmina Ghițoiu – Membru
⏺Mihai Ghinea – Membru
⏺Nicoleta Solomon – Membru
⏺Alina Fica – Membru
⏺Florin Ionuț Radu – Membru
⏺Florin Puiu – Membru
▶️Până în acest moment, organizația a fost condusă ca președinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care și -a exprimat astăzi în continuare sprijinul total pentru organizația municipală.
Mandatul actualei conduceri a PSD Câmpulung este pentru o perioadă de șase luni, după care vor avea loc noi evaluări.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *