Români este contra-timp cu lucrările de infrastructură ce trebuie executate prin PNRR. Deja au fost confirmate primele întârzieri și probleme, aspect care a stârnit furie la nivelul Ministerului Transporturilor, condus de către Sorin Grindeanu. 

Sorin Grindeanu a ieșit cu amenințări la adresa companiilor care nu sunt în stare sau pur și simplu nu vor să onoreze angajamentele semnate, privind construcția viitoarelor autostrăzi și a DX-urilor.
„Infrastructura de transport din România are o importanţă strategică! Situaţia din Ucraina dovedeşte că fără rutele de transport, navale, feroviare şi rutiere româneşti, contextul geopolitic în ansamblu ar fi mult mai dificil.
Tocmai de aceea trebuie să accelerăm implementarea tuturor proiectelor de infrastructură şi să aplicăm sancţiuni acelor constructori care nu înţeleg că respectarea contractelor are mize mult mai mari”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Oficialul de la MT a anunțat că va verifica şantierele şi că nu va ezita să ia măsuri împotriva companiilor neserioase.
„Voi verifica în continuare şantierele şi nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările”, a mai punctat ministrul Transporturilor.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *