Potrivit unui sondaj realizat de Inscop, Mircea Geoană este pe primul loc în preferinţele electoratului, ca independent. Cu toate acestea, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu spune că ȋn România, un candidat independent nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale, indiferent cine ar fi. Totuşi, Grindeanu nu exclude posibilitatea ca Geoană să fie candidatul PSD.

”Nu ştiu. Eu nu cred în varianta ca un independent să fie pe primul loc sau să intre în finală. Nu cred. E aproape imposibil în România să ajungi ca independent în finală. Eu nu spun locul unu, nici măcar locul doi. Asta nu exclude ca Mircea Geoană să fie candidatul PSD

PSD se mobilizează pentru orice candidat. PSD s-a mobilizat şi pentru Dăncilă şi a reuşit să o ducă în turul doi. PSD, în general, se mobilizează cel mai bine pentru preşedintele partidului. Sigur că dacă îşi doreşte Marcel Ciolacu să intre în această competiţie, nu cred că există semne de întrebare că poate să fie altcineva (candidat -n.r.). În acest moment, Marcel Ciolacu stă cel mai bine la capitolul încredere dintre membrii PSD şi ar pleca automat favorit. Poate să fie şi cealaltă variantă. Să vină PSD şi să spună: ”Pentru prima dată după Revoluţie, noi nu avem candidat, îl susţinem pe X”. Eu cred că PSD trebuie să aibă candidatul său. Nu există candidaţi comuni. După 20 de ani, România are nevoie de un preşedinte de stânga.”, a declarat Grindeanu, potrivit Stiripesurse.ro.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *