Scandal mare în ședința PNL Pitești, ședință în care s-a votat excluderea Anei Stan și a lui Gelu Tofan. Institutiilestatului.ro a intrat în posesia înregistrărilor din ședință. Țineți aproape! Sunt multe picanterii! Le vom publica pe toate!

Moment delicios în ședința BPL Pitești, când se discuta despre excluderea lui Gelu Tofan. Acesta nu a ratat ocazia de a-i aminti lui Dragoș Predescu, șeful Cancelariei Instituției Prefectului Argeș, fost subprefect de Argeș, membru în CA-ul Telecomunicații CFR și secretar general al PNL Pitești, că nu ar trebui să ocupe o funcție de conducere în partid pentru că a fost exclus din PNL pe vremea când organizația era condusă de Adrian Miuțescu. Mai mult, Tofan i-a amintit lui Predescu că a fost exclus din PNL și cu votul lui Mihai Coteț, cu care face acum echipă, dar și a altor liberali care îi pupă poala acum.

Gelu Tofan: Tu, Dragoș, din păcate, nu erai nici măcar membru de partid în momentul în care eu făceam campanie pentru PNL!

Dragoș Predescu: Vă răspund la final.

Gelu Tofan: Cred că nici acum, din punct de vedere statutar, nu ar trebui să ocupați funcția asta. Trebuia să vă înscrieți în PNL atunci când conduceam eu partidul. Nu sunteți statutar ales

Dragoș Predescu: Mă lăsați cu astea! Vă rog să vă terminați pledoaria! Aș putea și eu să vă răspund la tot ce spuneți dumneavoastră, aici. Ați terminat?

(…)

Gelu Tofan: Nu ai votat și tu, Cristina (n.red. Cristina Ghineț), excluderea lui Dragoș Predescu. Ți-a dat mesaj Mihai Coteț și a spus, votează!

Cristina Ghineț: Păi lăsați dracului istoria!

Gelu Tofan: Și Mihai a votat! Mihai Coteț a votat excluderea lui Dragoș Predescu.

 

Revenim cu noi stenograme din ședința de joi seara! Avem circa două ore de înregistrări.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *