Lupta dintre Cristian Diaconescu și Eugen Tomac a ajuns și în Argeș. Se bat taberele pentru orice om. Numai că Tomac și-a luat-o în Argeș, de o să o țină minte mult timp de aici înainte.

Dar să începem cu începutul. La Dobrești, un consilier PMP a pierdut mandatul, și așa cum este normal, următorul pe listă urma să intre în CL pe locul rămas liber. Acum începe bâlciul!

Cătălina Bozianu, de la Prahova, a fost numită președinte interimar la Argeș de Eugen Tomac. Aceasta face un flic-flac cu lista de consilieri PMP care au candidat în 2020 și elimină vreo doi-trei din listă (demisii, excluderi, chestii interne) și propune pentru postul vacantat pe cel de pe locul cinci. Cel care era pe locul doi nu a cedat farmecelor lui Bozianu și nu și-a scris demisia. Numai că prahoveanca a decis să meargă mai departe și a înaintat primăriei, și apoi instanței, propunerea cu cel de pe locul cinci.

Iulian Frățică, președinte interimar al PMP Argeș, cu patalamaua la mână semnată de Cristian Diaconescu, propune persoana de pe locul doi, așa cum era și normal.

S-a ajuns la judecată. În dosar apare o hârtie, semnată de Bozianu, în care scrie negru pe alb că cel care este propus de Frățică nu e membru PMP Argeș. Curios este faptul că pe această adeverință eliberată de PMP se regăsește ștampila rotundă a Primăriei Dobrești. Nu vorbim despre ștampila care se pune de obicei la actele înregistrate în primărie. Este ștampila rotundă, așa cum se vede mai jos. În fine!

Cum instanța a primit două propuneri de la doi președinți diferiți ai aceleiași organizații, părțile au fost nevoite să vină cu documente în plus. Tabăra Diaconescu i-a dat fatala lui Tomac. În instanță a fost depus un act, emis de Tribunalul București, în care scrie negru pe alb că, potrivit Registrului Partidelor Politice, Cristian Diaconescu este președintele PMP.

Această hârtie a fost lovitura de grație pentru ai lui Tomac, iar membrul PMP propus de Iulian Frățică a fost validat de instanță.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 59

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Tabăra Tomac, înfrântă de tabăra Diaconescu, în Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *