Dan Voiculescu agită apele în Coaliție. Discuțiile dintre PSD și PNL pentru lista pentru europarlamentare s-au blocat după ce partidul lui Voiculescu, Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), a revendicat trei locuri eligibile pe lista Coaliției în schimbul sprijinului mediatic pe care îl poate oferi trustul Intact, potrivit surselor HotNews.ro. Discuțiile nu-s de acum, ci au început de câteva săptămâni și s-au intensificat după ce PSD a declinat „oferta” lui Cristian Popescu Piedone de a candida la primăria Capitalei. În schimb, social-democrații au promis susținerea unor candidați PUSL pe lista pentru europarlamentare, au precizat sursele citate.

PUSL vrea să le impună pe locuri eligibile, pe lista Coaliției, pe Maria Grapini, Sabina Iosub și Lavinia Șandru la alegerile europarlamentare din 9 iunie. În virtutea sprijinului mediatic pe care trustul Intact îl oferă, social-democrații sunt dispuși să ofere un loc eligibil pentru Maria Grapini care, de altfel, a și apărut pe lista neoficială pentru europarlamentare a social-democrațiilor, potrivit surselor HotNews.ro.

Totodată, PSD încearcă să-i convingă pe liberali să susțină celelate două nume pe locurile eligibile ale PNL. „Social-democrații au pus-o pe Maria Grapini pe un loc eligibil în dreptul PSD. Celelalte două nume încearcă să le paseze pe lista PNL”, susțin sursele HotNews.ro.

Vezi aici reacția liberalilor

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *