Guvernul Marcel Ciolacu a aprobat astăzi un Memorandum care dă undă verde începerii construcției noului stadion “Nicolae Dobrin” din Trivale!
”Sunt mândră să fac parte din Guvernul care va realiza această #investiție majoră pentru municipiul #Pitești! Sunt mândră să fac parte dintr-o echipă performantă care construiește la #Argeș! Orașul care l-a dat țării și lumii pe inegalabilul Dobrin merită să aibă o arenă de nivel internațional!
Felicitări primarului Cristian Gentea care, împreună cu echipa sa, a reușit să transforme în realitate un vis al sutelor de mii de suporteri ai echipei FC Argeș din județ și din țară.
Noul #stadion – care va avea peste 15.000 de locuri – nu va însemna numai cea mai modernă arenă din țară, ci și o investiție de regenerare urbană de amploare în zona Trivale.
Cu o certificare UEFA 4, stadionul va fi eligibil pentru a găzdui competiții fotbalistice internaționale la cel mai înalt nivel. Toate tribunele vor fi acoperite.
Municipiul Piteşti are un număr de aproximativ 37.000 de copii şi elevi şi, în mod tradiţional, reprezintă o reală bază de selecţie pentru viitori campioni. Este de salutat, așadar, faptul că în cadrul viitorului complex sportiv va fi amenajat și Centrul de copii și juniori al FC Argeș.
Valoarea investiției este de 372.856.532 de lei cu TVA, cea mai mare parte a finanțării fiind suportată de la bugetul de stat.”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *