USR a cerut azi, prin vocea purtătorului de cuvânt Ionuţ Moşteanu – deputat de Argeș, coaliţiei convocarea Biroului Permanent Reunit al Parlamentului, pentru a începe procedura de demitere a şefilor ASF. Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, afirmă că vrea să se găsească vinovaţi ”pentru că, din cauza celor numiţi politic de PSD şi PNL, românii deja plătesc RCA-uri cu 71% mai mari şi vor plăti şi mai mult după falimentul Euroins”.

”Solicit PSD şi PNL convocarea Biroului Permanent Reunit pentru a începe procedura de demitere a şefilor ASF. Avem o cerere depusă încă de vineri. Le cer domnilor Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă să nu mai protejeze privilegiaţii de la ASF care au adus dezastrul în piaţa de asigurări”, spune Moşteanu pe Facebook.

Deputatul USR arată: ”Domnul Marcel Ciolacu ne îndeamnă să nu căutăm vinovaţi în cazul falimentelor din piaţa de asigurări. Eu vreau să găsim vinovaţi. Pentru că, din cauza celor numiţi politic de PSD şi PNL, românii deja plătesc RCA-uri cu 71% mai mari. Şi vor plăti şi mai mult după falimentul Euroins”.

”După toate valurile de scumpiri la alimente, oamenii nu îşi permit să plătească RCA-uri de mii de lei. Totul, în timp ce şefii ASF au încasat nu 12, ci 15 salarii de 12.500 de euro. Avem vinovaţi. Ei trebuie să răspundă. În faţa legii, în faţa Parlamentului. Românii trebuie să ştie că din cauza PSD şi PNL să ai o maşină a devenit un lux în România”, mai spune Moşteanu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *