Ministra Justiției, Alina Gorghiu, este criticată de deputatul PSD Radu Cristescu, după cele câteva zile petrecute în Brazilia. Gorghiu s-a aflat în America de Sud fără să anunțe oficial acest lucru, vizita fiind dezvăluită de comunicatele autorităților din Brazilia.

„Ce înseamnă să vorbești în pustiu: mai zilele trecute făceam apeluri publice la mai-marii Justiției noastre să se ocupe de probleme serioase, fără să știu, naivul de mine, că vorbesc la pereți. Cine să mă asculte, cînd Justiția noastră era la Rio de Janeiro, la soare și la mare. Citesc în presa de azi că dl. procuror general Alex Florența, doamna Alina Corbu, șefa ÎCCJ și însăși zeița Justiției, doamna Alina Gorghiu, au traversat oceanul, pe banii fraierilor de contribuabili, ca să semneze în Brazilia nu’ș ce acorduri de doi lei. Totul la secret, de parcă erau în misiune sub acoperire. Alinuța cea guralivă nici măcar pe Facebook nu a suflat vreo vorbă, deși glăsuiește acolo de trei ori pe zi, lăsînd chiar impresia, între 6 și 10 aprilie, că e în țară și face campanie. Bag seama că stilul Klaus ”Secretizatul” Iohannis face prozeliți, curînd or să schimbe ăștia și numele țării și o să-l bage la secret, că, deh, talpa țării nu trebuie să înalțe privirea mai sus de sanda…”, scrie Radu Cristescu pe Facebook.

Alături de Alina Gorhiu, în Brazilia s-au aflat procurorul general Alex Florența, președinta ÎCCJ, Corina Corbu, dar și Gerogian Pop, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *