Originar din Poiana Lacului, Viorel Dobrin a câștigat, recent, în Kazakhstan, al doilea titlu de Campion Mondial la Skandenberg. Noua performanţă, face ca Dobrin să fie cel mai bun sportiv din lume la ambele brațe.

 

“Performanța sa este cu atât mai mare cu cât, de această dată, a câștigat medalia de aur la brațul drept, devenind practic cel mai bun sportiv din lume la ambele brațe!

La aceeași competiție a câștigat bronzul și la brațul stâng!

Mă bucur enorm pentru această reușită și se dovedește încă o dată că investim în sportivi și în cluburi de succes, pentru că și anul acesta Consiliul Judetean Arges a sprijinit derularea Cupei României la Skandenberg la Pitești, sub organizarea Clubului Armbenders Viorel Dobrin.

Clubul lui Viorel Dorbrin a fost anul acesta singurul club cu cele mai bune performanțe din țară : 10 medalii la Campionatul European – Campionii Cupei României a Skandenberg, două medalii la seniori la Campionatul Mondial.

La competiția de la Almaty, Kazakhstan, trei sportivi din Argeș au făcut parte din lotul României: Nedelescu Alin la tineret, Dobrin Andreea la senioare și Viorel Dobrin la Seniori.

Felicitări tuturor!”, a transmis vicele CJ, Adrian Bughiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *