Seria evenimentelor sportive de nivel european continuă și în această săptămână la Sala Sporturilor Mioveni. După ce echipa feminină a clubului ucrainean SC Prometey Dnipro a jucat în data de 15 noiembrie meciul din grupele  CEV Champions League Volley 2024 cu echipa poloneză ŁKS Commercecon Łódź și echipa de volei masculin a SC Prometey va juca meciul din faza șaisprezecimilor Campionatului European de Volei Masculin 2024 tot la Mioveni.
Chiar dacă a pierdut întâlnirea, clubul ucrainean s-a simțit foarte bine în Mioveni, unde a avut în tribună un public numeros și a decis să găzduiască și jocurile echipei masculine în Sala Sporturilor din Mioveni.
SC Prometey Dnipro întâlnește joi, 23 noiembrie, ora 18:00, olandezii de la Nova Tech Lycurgus GRONINGEN.
Este primul joc de volei masculin găzduit la Sala Sporturilor Mioveni, așa încât publicul argeșean, obișnuit mai mult cu voleiul feminin, reprezentat destul de bine în Argeș, are ocazia să asiste la un joc condimentat cu forța unor voleibaliști de nivel european.
Organizatorii anunță o nouă tombolă cu multe premii atractive pentru copii, așa cum a fost și la meciul echipei feminine.
Clubul ucrainean găzduiește jocurile la Sala Sporturilor Mioveni, pentru că războiul din țara vecină nu permite desfășurarea meciurilor internaționale.
Înaintea acestui joc Prometey a disputat 3 meciuri. A obținut o victorie cu Neftohimik BURGAS (Bulgaria) 3-1 (20-25, 17-25, 25-20, 15-25). A pierdut cu Olympiacos PIRAEUS (Grecia) (22-25, 25-21, 14-25, 21-25) și cu echipa românească C.S. Arcada GALATI 3-0 (25-15, 25-21, 25-14).
Vor arbitra:
First: Andreas DANIIL Cipru
Secund – Slobodan KOVACEVIC – Muntenegru
Intrare liberă!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *