Spectacol la cote maxime la Sala Sporturilor din #Mioveni, în a doua zi a finalelor Cupei „Viitorii Campioni” organizată de Consiliul Judetean Arges
🏆A fost o zi de foc, astăzi, în Sala Sporturilor din Mioveni, acolo unde s-au desfășurat ultimele finale în cadrul 🏆Cupei Liceelor „Viitorii Campioni”, competiție organizată de Consiliul Judetean Arges.
👏🫶👍 În fața unei mulțimi de fani, echipele de masculin și feminin la 🏐 volei și ⚾️ handbal au arătat că nu doar pasiunea, ci și orgoliile pot ajunge la cote aproape la fel de înalte ca în competițiile profesioniste.
⚾️Gazdele de la 🥇 Liceul Tehnologic Constructii de Masini Mioveni și-au adjudecat marele titlu la handbal feminin, în competiția cu 🥈 LPS „VIITORUL” Pitești, într-un meci trăit la intensitate maximă și de primarul Ion Georgescu.
🏐 Acesta din urmă a mai avut un motiv de mândrie: deși nu au câștigat finala, fetele de la 🥈 Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu au pierdut la limită în fața celor de la 🥇 LPS „VIITORUL” Pitești, la volei.
⚾️ La handbal masculin, 🥇 Liceul Toretic „Ion Mihalache” Topoloveni a câștigat finala în detrimentul celor de la 🥈 Colegiul National Zinca Golescu, într-un meci aprig disputat.
🏐La volei, echipa de băieți a 🥇 Colegiul National DINICU GOLESCU s-a impus într-un meci fără emoții în fața celor de la 🥈 Colegiul Naţional ,,Ion C. Brătianu” Piteşti – fondat în 1866, spre satisfacția subprefectului Ciprian Neculaescu.
💬 „A fost o finală foarte frumoasă! Echipa noastră a câștigat detașat! Să sperăm că și mai departe va fi bine și le țin pumnii băieților mei. Felicitări și celorlalte echipe! Totul a fost foarte frumos și așteptăm victoria pe mai departe” – Alexandru Georgescu, antrenor Colegiul Național „Dinicu Golescu” Câmpulung.
🏆 La eveniment a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU, cel care a și avut inițiativa derulării Cupei „Viitorii Campioni”.
🤝 Acestuia i s-au alăturat primarul Ion Georgescu și viceprimarul Ciprian Turlea, subprefectul Ciprian Neculaescu și conducerile Inspectoratului Județean Școlar, Direcției Județene pentru Sport și Asociației Județene „Sportul pentru Toți”, precum și fostul prefect Emilian Dragnea, cel cu care Adrian Dumitru Bughiu a lansat inițial această competiție între licee, în perioada în care făceau echipă la Prefectura Argeș.
💬 „Iată că am ajuns la finalul unei competiții foarte disputate, finalul unui eveniment pe care noi l-am intitulat generic Cupa „Viitorii Campioni”. O competiție care a reunit peste 1000 de liceeni din tot județul. A fost o competiție plină de reușite, făcută într-un parteneriat benefic și reciproc avantajos pentru sportul juvenil, cu primăriile orașelor și municipiilor din județ, Inspectoratul Județean Școlar, Direcția Județeană pentru Sport și asociațiile de ramură. Acest lucru ne obligă ca, de la anul, să continuăm această competiție la un nivel superior, pentru că ne dorim să angrenăm în această Cupă și gimnaziul, ceea ce ar însema să ne adresăm la peste 3000 de elevi. Este o provocare, dar sunt convins că o vom duce la bun sfârșit.
Vreau să îi felicit în primul rând pe elevi și pe profesorii lor, organizatorii, gazdelor noastre de aici din Mioveni și, desigur publicul! Sper ca anul 2023 să fie unul cât mai bun pentru sportul argeșean” – Adrian Dumitru BUGHIU, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges.
💬 „În primul rând felicitări organizatorilor și celor care care au avut această inițiativă prin care transmitem tinerilor îndemnul de a face sport. Când eu eram copil, eram angrenați în Daciada, o mișcare sportivă de mare amploare la nivelul județului Argeș. Atunci au fost alte timpuri, dar cred că este nevoie de această competiție organizată de Consiliul Judetean Arges pentru a-i atrage pe tineri către sport. Acesta este un nou început, sub o altă formă, mi-aș dori să reușim să găsim sportivi care să facă pasul spre înalta performanță. Mă bucur pentru toți cei care au venit în Sala Sporturilor din Mioveni astăzi, mă bucur că orașul a avut o finalistă la volei și o câștigătoare absolută la handbal” – Ion Georgescu, primar oraș Mioveni.
📢 Pentru că fetele de la Liceul Tehnologic Constructii de Masini Mioveni au câștigat Cupa „Viitorii Campioni”, acestea au primit o primă mult-așteptată! De la anul vor avea în sala de sport o suprafață nouă de joc, după cum a anunțat primarul Georgescu: „Fetele de la Grupul Școlar au nevoie de o nouă suprafață de joc, pentru că cea de tartan nu este bună pentru a practica handbalul. Pentru că au câștigat această competiție, promit că de la anul vor avea o suprafață nouă, din parchet, pe care să se antreneze și să joace”.
💢 Consiliul Județean Argeș a oferit finaliștilor, pe lângă cupe și diplome, și echipamente sportive, treninguri și tricouri.
💢De altfel, toate echipele care au participat la Cupa Liceelor “Viitorii Campioni” au primit mingi de fotbal, baschet, handbal și volei.
🏆Cupa Liceelor “Viitorii Campioni” a fost organizată de Consiliul Județean Argeș 🤝 în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăriile din Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Mioveni, Topoloveni, Ștefănești, Costești, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociația Județeană „Sportul pentru Toți”, Asociația Județeană de Fotbal Argeș, Asociația Județeană de Handbal Argeș, Asociația Județeană de Baschet Argeș, Asociația Județeană de Volei Argeș.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *