O manifestare inedită și spectaculoasă a avut loc, în Pitești, în acest weekend: Parada Moto de închidere de sezon a comunității moto argeșene, organizată de cluburile moto Archangels MC Romania și Bad Breed MC Pitesti, în cadrul evenimentului „Golden Tulip 2023 – Pitești International Music Contest”.
„Piteștiul a fost gazda unei manifestări inedite și spectaculoase: Parada Moto de închidere de sezon a comunității moto argeșene, organizată de cluburile moto Archangels MC Romania și Bad Breed MC Pitesti, în cadrul evenimentului „Golden Tulip 2023 – Pitești International Music Contest”.
Iubitorii sportului pe două roți au putut admira, timp de aproximativ două ore, peste 150 de motoare, participanții fiind din majoritatea cluburilor moto argeșene: Bad Breed MC, Archangels MC, Restu’ Motocicliștilor RC, Ride&Ride, Frăția, Chopper Academy MC, Viespile RC, dar și bikeri sosiți din alte județe ale țării.
Parada moto a fost urmată de Gala de premiere „Golden Tulip”, care s-a încheiat cu recitaluri extraordinare și concertele rock ale mult așteptatelor trupe Kalisbo și ANTON.
Piteștenii au avut ce admira!”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *