Festivitatea de absolvire a promoţiei 2014 a Academiei Tehnice Militare se va desfăşura joi, 24 iulie, de la ora 11.00, la sediul instituţiei de învăţământ.

 În programul evenimentului sunt incluse ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer/profesional şi de absolvire a promoţiei de ingineri militari CONSTANTIN BRÂNCOVEANU–300 şi vizitarea expoziţiei cu rezultatele tehnice obţinute de absolvenţi la proiectele de diplomă.

Jurnaliştii care doresc să asiste la ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor academiei vor fi aşteptaţi joi, 24 iulie, la sediul Academiei Tehnice Militare (intrarea din Bulevardul George Coşbuc, nr. 39–49), în intervalul orar 10.15–10.40. Persoană de contact: căpitan Raluca Dima, telefon: 0723.162.897.

* * *

Cea de-a 60-a promoţie de ingineri militari este formată din 166 de absolvenţi repartizaţi în structurile Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Serviciului de Informaţii Externe şi din nouă absolvenţi civili.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *