Drept la replică:

 

 Referitor la articolul publicat în data de 5 ianuarie, de site-ul institutiilestatului. ro, intitulat ”Nepotismele continuă la PNL Argeș. Gorghiu face o numire cu cântec”, vă transmitem urmărorul drept la replică:

 

Informația potrivit căreia președintele PNL Argeș face o numire la conducerea Adminstrației Județene a Finanțelor Publice Argeș este total falsă și vădit tendențioasă. Dincolo de faptul că articolul sus-menționat este jignitor și cu aluzii grosolane, semnatarii încalcă flagrant deontologia profesională prin faptul că nu au solicitat un punct de vedere legat de subiect și președintelui PNL Argeș.

Un astfel de articol nu face cinste niciunei publicații care se consideră serioasă.

De asemenea, vă reamintin că președintele PNL Argeș nu este implicat în selecția directorilor instituțiilor deconcentrate și nu are calitatea să “facă o numire controversată în fruntea Finanțelor Argeș”, așa cum este insinuat în acest articol.

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, susține independența instituțiilor administrative din județ, nu s-a implicat și nu se va implica în numirea directorilor. Mai mult de atât, președintele PNL Argeș nu cunoaște persoana despre care se face referire în acest articol.

 

Departamentul de Comunicare al PNL

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Alina Gorghiu – Drept la replică pentru Institutiilestatului.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.