PRIMĂRIA ȘTEFĂNEȘTI, titular al proiectului: „Proiectare și execuție foraj nou și fântână publică zona Bl. 18-19 în orașul Ștefănești, Jud. Argeș”, propus a fi amplasat în orașul Ștefănești,jud. Argeș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul „Proiectare și execuție foraj nou și fântână publică zona Bl. 18-19 în orașul Ștefănești, Jud. Argeș”, propus a fi amplasat în orașul Ștefănești, jud. Argeș.

         Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș cu sediul în Pitești, Str. Egalității, nr. 50, Jud. Argeș în zilele de luni – vineri între orele 10 -13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

         Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.