Termenul limită de răspuns este 31 octombrie 2014. Consultarea publică a fost lansată în urma publicării în data de 5 martie a.c., de către COM a Comunicării privind Bilanţul Strategiei Europa 2020 pentru o creştere inteligentă, durabilă şi favorabilă incluziunii făcut pe primii patru ani de implementare efectivă a acesteia.

Obiectivul consultării este obţinerea de contribuţii cu privire la concluziile trase după primii ani de implementare a Strategiei Europa 2020 şi asupra modului de orientare a strategiei în următorii cinci ani.

În funcţie de rezultatele acestei consultări, la începutul anului 2015 Comisia Europeană va prezenta propuneri privind revizuirea Strategiei Europa 2020.

Chestionarul se adresează tuturor părţilor interesate: autorităţi ale administraţiei publice, operatori economici, organizaţii, societăţi şi persoane fizice.

Strategia Europa 2020 este o strategie pe 10 ani a Uniunii Europene (UE), care are ca obiectiv principal transformarea UE într-o economie inteligentă, sustenabilă şi incluzivă. Strategia a fost lansată în anul 2010 şi stabileşte obiectivele pe care UE trebuie să le atingă până în 2020 în domeniile ocupare, cercetare şi dezvoltare, schimbări climatice şi energie, educaţie şi lupta împotriva sărăciei şi excluziunii sociale.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *