Ministrul Delegat pentru Buget Bogdan Darius Vâlcov, emite următorul comunicat

 

    În vederea despăgubirii persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. – S.A. pentru achiziționarea de autoturisme și ulterior le-au transferat la B.R.D. – S.A. cu același scop, potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.156/2007 aprobată cu modificări și completări prin Legea nr.232/2008, cu modificările și completările ulterioare și a Hotărârii de Guvern nr.392/2014 privind aprobarea elementelor tehnice și modalitatea de stabilire a despăgubirilor pentru persoanele fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. – S.A. în vederea achiziționării de autoturisme, precum și pentru punerea în executare a hotărârilor judecătorești, Ministerul Finanțelor Publice a procedat la emisiunea de titluri de stat.

    Valoarea despăgubirilor acordate este de 45.682,79 lei din plafonul de 100.000.000 lei, aprobat inițial. Conform prevederilor hotărârii de guvern, aprobată în ședința de guvern, emisiunea de titluri de stat a avut loc la data de 4 august 2014 cu scadență în data de 3 septembrie 2014.

    În prima zi bancară imediat următoare datei scadenței emisiunii de titluri de stat, respectiv 4 septembrie, persoanele fizice care au dreptul la despăgubire se pot prezenta la ghișeele B.R.D. – Groupe Societe Generale – S.A. sau C.E.C. BANK – S.A., după caz, în vederea punerii la dispoziția acestora a sumelor cuvenite.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *