Ministerul Educației Naționale, în calitate de beneficiar, va lansa în data de 11 septembrie 2014, proiectul „Istoria recentă a României. Pachet educațional pentru cursul opțional de Istorie recentă a României”, Contract POSDRU/153/1.1/S/142342, SMIS 52837, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritară 1 „Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere”, Domeniul major de intervenție 1.1. Acces la educație și formare profesională inițială de calitate.

 Obiectivul general al proiectului este de îmbunătățire a ofertei educaționale la nivel național și creșterea calității în sistemul de învățământ prin elaborarea și implementarea cursului opțional de tip Curriculum la decizia școlii (CDS) Istoria recentă a României, dedicat ariei curriculare Om și societate, și a utilizării resurselor multimedia din pachetul educațional, destinat nivelului liceal (clasele IX-XII).

Proiectul se adresează elevilor din învăţământul  preuniversitar și personalului din sistemul naţional de examinare, evaluare şi curriculum din învăţământul preuniversitar.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *