n perioada 2012-2015, când era Ponta prim-ministru, nu era acceptat niciun membru în Guvern dacă nu exista permisiunea de la SRI. Primul care a aflat de lucrul ăsta am fost eu, în 2012. A fost o moţiune de cenzură depusă dinainte de Paşti şi votată la sfârşitul lui Aprilie, pe 7 mai s-a făcut Guvernul.

Dupa moţiunea de cenzură ne-am întâlnit cred că 5, Crin Antonescu, Helvig, eu, Victor Ponta să discutam despre Guvern într-o zi de duminică. Am aflat că nu pot să intru în Guvern cu tot felul de motive, prostii. Mi-a spus Victor Ponta, că nu pot sa fiu secretar general şi ministru.

A doua zi am plecat împreună spre Bucureşti, eram la Valea Prahovei, şi mi-a zis că trebuie să înţeleg că nu pot să intru în Guvern pentru că i-a spus SRI-ul că nu am cum să intru. L-a sunat pe Maior şi mi l-a dat la telefon. George Maior mi-a spus să înţeleg că nu se poate, că o sa intru şi eu la un moment dat, dar nu se poate acum. Nu aveam ce să comentez. I-am zis atunci că nu cred că vom reuşi să facem ceva nici cu USL, nici cu PSD, dacă în maniera asta se fac numiri. Ulterior, absolut tot ce era numire care trebuia făcută de cabinetul primului ministru trebuia să fie avizat de SRI. Cred că inclusiv în 2016 în Guvernul Cioloş a fost asa. Până în 2015 sigur", a declarat Dragnea la Realitatea PLUS.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.