Peste 50 de militari, cu 11 mijloace tehnice, continuă misiunile de sprijinire a populaţiei afectate de inundaţii, la solicitarea autorităţilor locale din judeţele Argeş, Dolj, Olt şi Vâlcea.

 În localitatea Măceşu de Jos, judeţul Dolj, o automacara de 40 de tone acţionează pentru descărcarea de locuinţe modulare, iar şase autotrailere ale M.Ap.N. transportă locuinţe modulare din localitatea Dridu, Ialomiţa, la Vaideeni, judeţul Vâlcea.

În judeţul Argeş, 33 de militari cu două autocamioane continuă misiunile pentru deblocarea căilor de comunicaţii pe raza localităţii Bascov.

Autocisterne militare transportă carburanţi pentru alimentarea mijloacelor tehnice care acţionează în judeţele Olt şi Dolj.

* * *

Din 29 iulie până în prezent, aproximativ 650 de militari ai Armatei României, cu 75 de mijloace tehnice din dotare, au executat 34 de intervenţii în judeţele Argeş, Caraş-Severin, Dolj, Olt, Vâlcea şi Timiş. Misiunile au avut ca scop evacuarea de persoane aflate în pericol, transportul de apă, alimente şi bunuri de primă necesitate, consolidarea de diguri, deblocarea şi reabilitarea căilor de acces.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *