Pentru ca mai apoi, Miuțescu s-o scoată din joc și să-i dea (de consolare) un post de consilier local.

Mai nou, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a dorit ca Ana Stan să se întoarcă la organizația de femei a PNL Argeș, lăsând să se înțeleagă și declarând chiar, că locul Anei Stan este în PNL. În acest context, băieții de mingi ai lui Miuțescu, recte domnii consilieri locali, au primit-o lângă ei pe notărița Ana Stan. Ca prin minune, scaunul Anei Stan a fost mutat lângă aleșii liberali.

Ce curvă e politica asta… Când era Miuțescu la butoane, consilierii erau în stare să muște din Ana Stan, deși muncise alături de ei și mulți dintre consilieri ar fi avut multe de învățat de la dumneaei. Acum, când s-a schimbat conducerea partidului, s-au schimbat și comportamentele.

Ce mizerie!!!

 

Domnilor consilieri liberali vă spunem drept, ca niște oameni care facem presă de ani de zile și care am văzut multe în meseria asta, atitudinea voastră arată doar cât sunteți de mici. Capabili să plecați capul, să ascultați ordine mizerabile, să mușcați ca niște animale flămânde, din fratele care cândva, poate a împărțit pâinea cu voi. 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.