Pe Adiţă l-a găsit DNA-ul la masă cu Ludovic Orban! Puneau ţara la cale, discutau despre viitorul partid al lui Orban, Miuţescu era încă preşedinte al PNL Argeş, dar dezertor din grupul parlamentar al PNL. Cu DNA-ul pe cap, Adrian Miuţescu a plătit 15.000 de euro pe avocaţi ca să-l scape de procurori.

La valoarea lui, cei 15.000 de euro sunt banii din care şi-ar fi cumpărat pufuleţi,

dar pe care trebuie să-i sacrifice ca să poată să mai scoată şi el capul în lume, să nu-l acuze de ceva tocmai argeşenii pentru care şi-a sacrificat ani din viaţă. Să nu fie răstignit după atâta bine cât a făcut.

Adiţă e capabil să dea bani fără număr, ca la lăutari, de nevinovat ce e…

Revenind la avocaţi, am aflat din  Jurnalul de Argeş că Miuțescu a dat 15.000 de euro la avocați. Este nevinovat şi că a apelat la serviciile unor avocaţi de la Bucureşti, cărora le-a plătit onorarii de 15.000 de euro, pentru a-l apăra corespunzător de furia DNA-ului. Că e nevinovat credem şi noi, tocmai ce am scris (în ultimii doi ani) zeci de articole despre acţiunile lui Miuţescu, unele mai neortodoxe decât altele. 

Adriane, mai bine spune câţi bani ai fi plătit la avocaţi dacă erai vinovat? Să afle şi argeşenii pentru care ai muncit pe brânci în ultimii ani şi care trăiesc din minimul pe economie, plini de rate şi de lipsuri – cum te descurci să angajezi avocaţi care să spună procurorilor că nimic din ce a descoperit DNA-ul nu e adevărat?

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.