În ultima săptămână, 173 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, în urma activităţilor desfăşurate sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R.

 Poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat, în perioada 22 – 28 august a.c., 112 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 75 de minori. Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 61 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 47 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, iar pe numele altor 4 persoane erau emise mandate europene de arestare. * * * 
I.P.J. Giurgiu ~ La data de 22 august a.c., poliţiştii au prins un bărbat de 23 de ani, din judeţul Ilfov, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Giurgiu.I.P.J. Arad ~ Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Buzău, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost prins de poliţişti, la data de 25 august a.c.. Acesta a fost depistat în localitatea Nădlac, judeţul Arad, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Prahova.I.P.J. Dâmboviţa ~ Poliţiştii de investigaţii criminale din Dâmboviţa au depistat un tânăr, de 29 ani, din Bucureşti, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri. La data de 27 august a.c., cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa.I.P.J. Braşov ~ Un bărbat de 33 de ani, urmărit de poliţişti pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de 6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane, a fost depistat la data de 22 august a.c., în localitatea Făgăraş şi încarcerat în Penitenciarul Codlea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *