Dar, cum la vremea aceea, Adiță scotea din joc toți oamenii capabili pe care nu-i putea manipula, Boncea a fost mazilit și-a văzut de drum, alături de Alianța Național Țărănistă, partid sub sigla căruia a câștigat un nou mandat de primar, cu un scor zdrobitor. Semn că la Poienarii de Argeș oamenii l-au votat pe Dragoș Boncea și nu un partid politic.

Ieri, la ședința PNL Argeș, Alina Gorghiu l-a invitat pe primarul Dragoș Boncea în echipa sa. Astfel, edilul, după ce și-a ”rezolvat” excluderea din partidul sub sigla căruia a câștigat alegerile, se întoarce la PNL, să muncească în noua formulă.

Colegii liberali au primit cu mare entuziasm vestea întoarcerii lui Dragoș Boncea în PNL și l-au aplaudat la scenă deschisă.

În tot acest timp, Adrian Miuțescu e negru de supărare! Cu DNA-ul pe cap, Adiță vede cum cloaca pe care a construit-o la PNL Argeș, se duce de râpă. E vremea promovării oamenilor competenți, care pot aduce plus valoare pentru Argeș. Toți oamenii pe care Miuțescu i-a umilit: Radu Perianu, Dragoș Predescu, Iani Popa, Dragoș Boncea, dar și alții vor intra în linia întâi în PNL Argeș.

 

 

 

 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *