Luna noiembrie a adus rezultate spectaculoase pentru marca Dacia. Două modele au ajuns în Top 10, Spring e pe locul 3 la electrice, iar anul se va încheia cu Sandero într-o poziție fruntașă.

 Raportul JATO Dynamics privind înmatriculările de autoturisme pe piața europeană în luna noiembrie aduce surprize plăcute pentru marca românească Dacia, parte a grupului francez Renault


În a 11-a lună a anului 2021, în Top 10 al înmatriculărilor, se află nu mai puțin de două modele Dacia, poziționare care mai este atinsă de o sigură altă marcă, Peugeot. Cu 12.351 de unități, SUV-ul de clasă B Dacia Duster a ocupat în noiembrie locul 10 în clasamentul înmatriculărilor de autoturisme din Europa, la doar câteva zeci de unități de modelul aflat pe locul 9, Hyundai Tucson (12.408 unități).

În același timp, mult mai sus în Top 10 se află Dacia Sandero, model care, cu 16.263 de unități, ocupă locul al doilea, la mică distanță de liderul din noiembrie, Renault Clio (16.353 de unități).
Tot în raportul pentru noiembrie al JATO Dynamics se observă că modelul Dacia Spring a ocupat luna trecută poziția a treia în clasamentul mașinilor complet electrice (BEV).

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.