Având în vedere cele menționate anterior, Consiliul Județean Argeș organizează joi, 09 decembrie 2021, ora 09.00, în sala ”Lumina”, din B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 141, o sedință publică pe tema Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027 (detalii suplimentare pe pagina de internet a instituției la linkul: https://www.cjarges.ro/en/anunturi-elaborare-proiecte-de-hotarare-cu-caracter-normativ-anul-2021) care se va desfășura atât  în format fizic cât și on-line (prin intermediul platformei Zoom). Sunt invitați cetăţenii şi asociaţiile legal constituite pentru care acest proiect resprezintă un interes.  

 

Participarea fizică este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.  

 

Cei interesați sunt rugați să transmită pe e-mail-ul: sdd.arges@gmail.com, până luni, 06 decembrie a.c., ora 12.00, coordonatele de contact în vederea înregistrării: nume, prenume, organizație reprezentată și adresa de email, precum și varianta aleasă pentru participare (fizic sau on-line).  


*În cazul variantei – on-line – în urma înregistrării, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă / mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.  

 

**Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați link-ul: https://www.cjarges.ro/en/anunturi-elaborare-proiecte-de-hotarare-cu-caracter-normativ-anul-2021  

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.