Poliţiştii din Vâlcea au depistat un tânăr, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea mai multor furturi de auto.

 La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 8.30, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Vâlcea au depistat un tânăr de 24 de ani, din localitatea Stroeşti, judeţul Vâlcea, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt de auto.Tânărul a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 676, în timp ce avea dreptul de conducere suspendat.Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..Tânărul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Argeş, până la definitivarea procedurilor de predare către autorităţile germane.Totodată, împotriva lui s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 335, alin.2 din Noul Cod Penal, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *