În ultima săptămână, 168 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, în urma activităţilor desfăşurate sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R..

 Poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat, în perioada 1 – 7 august a.c., 115 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 78 de minori. Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 53 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 39 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea,6 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele altor 4 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar 4persoane aveau sentință penală de internare la Școala Specială de Muncă și Reeducare. * * * 


Exemple:I.P.J. Buzău ~ La data de 2 august a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Buzău au prins un bărbat de 27 de ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 ani şi 3 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău.I.G.P.R. ~ Un tânăr de 28 de ani, din Brașov, judeţul Brașov, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie a fost prins de poliţiştii Serviciului de Poliție Transporturi, la data de 6 august a.c., în incinta aeroportului Henri Coandă. Tânărul a fost încarcerat.I.P.J. Sălaj ~ Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Sălaj au depistat . la data de 6 august a.c., un bărbat, de 31de ani, din oraşul Șimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, care se sustrăgea executării unei pedepse de 6 ani și o lună închisoare pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate. Cel în cauză a fost încarcerat.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *