În comuna Bradu, primăria a avut grija ca oameni să aibă contracte de colectare atât a deşeurilor reciclabile, menajere sau resturi vegetale. Primăria Bradu a montat şi camera de supraveghere pentru a descuraja inconsţienţii care poluează ape şi terenuri.

 Cu tot efortul primăriei, persoane care încă nu au fost identificate  au deversat aproape o tonă de ulei de motor în canalizarea pluvială a comunei. Din canalizare, uleiul a ajuns în lacul de la Bradu de Sus şi a fost nevoie atât de intervenţia primăriei, cât şi de cea a Apelor Române pentru a opri catastrofa de mediu produsă de  nişte inconştienţi.

Viceprimarul comunei Bradu, Gheorghe Negoi, a spus că a anunţat şi Poliţia Naţională şi Garda de Mediu, s-au făcut deja cercetări la anumite persoane bănuite, şi după finalizarea anchetei,  va cere pedeapsa maximă. În plus, a fost nevoie să se aloce fonduri pentru  noi camere de supraveghere care să acopere întreaga comună, inclusiv zonele de pădure.

Viceprimarul Negoi a promis că nu va accepta nicio explicaţie din partea celor care vor mai încerca să arunce deşeuri pe domeniul public şi va aplica amenda maximă indiferent despre ce deşeuri e vorba.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.