Pentru ediția 2023 a Programului Casa Verde Fotovoltaice s-au calificat peste 80.000 de potențiali beneficiari de subvenții care au de ales între mai mult de 500 de firme de instalare.

Programul fusese deja blocat printr-o decizie nedefinitivă, din 25 septembrie, a Curții de Apel Oradea, în urma reclamației companiei Dhelectric System SRL din municipiu, înregistrată la instanță pe 30 august.

Acum, o a doua firmă de lucrări de instalații electrice neacceptată la validare ca instalator pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice a început să se judece cu Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) pentru a obține suspendarea și, ulterior, anularea deciziei instituției de a-i respinge dosarul de înscriere, relatează Profit.

Astfel, pe 4 septembrie, pe rolul Tribunalului Argeș au fost înregistrate 2 procese intentate AFM de către firma Network Connections Project SRL din Pitești, controlată și condusă de Gheorghe Dovlecel.

Aceasta a solicitat suspendarea și ulterior anularea răspunsului negativ la contestația sa cu privire la decizia AFM de a îi respinge dosarul de validare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice, respectiv obligarea AFM la validarea sa ca instalator în program.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *