În urma informațiilor legate de un incident ce ar fi avut loc la o creșă din Pitești, Prefectura Argeș a cerut înființarea unui comisii mixte care să verifice unitățile de învățământ. Ѕ-au solicitat informații de la instituții din județ și am primit date de anul trecut până în prezent.

Au fost raportate 97 de fapte penale cu incidență în unitățile de învățământ sau în zona adiacentă. Cele mai multe infracțiuni au fost sesizate privind “lovirea sau alte violențe”, 64. De asemenea, polițiștii au fost sesizați și de 8 infracțiuni privind “purtarea abuzivă” , 8 infracțiuni de furt, 7 apeluri pentru “portul sau folosirea de obiecte periculoase”, 4 de amenințare, 3 privind abuzul în serviciu.

Din păcate, în mediul rural a fost sesizată și o infracțiune privind “agresiunea sexuală”, o alta de distrugere și una privind “ultrajul contra bunelor moravuri”.

Jandarmeria Argeș a constatat 175 de fapte cu caracter contravențional petrecute în școli. 137 pe consumul de tutun, 29 legate de ordinea și liniștea publică și 9 fapte legate de combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Sancțiunile au fost aplicate pentru 163 de elevi!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *