Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a participat astăzi la Festival de Carte pentru copii ”Kidsfest”, aflat la cea de-a doua ediție, care este organizat la Biblioteca Județeană Argeș.

 

„Festivalul de Carte pentru copii ”Kidsfest” celebrează cititul și importanța lecturii în educația unui tânăr. Mă bucur să constat că, în ultima perioadă, crește interesul părinților și copiilor pentru cartea tipărită.

Sigur, sursele internetului sau social networks sunt alternative excelente pentru informare, însă, în opina mea, nu pot compensa 100% pierderea lecturii, pot însă potența interesul pentru lectură!

Ar fi incorect să nu amintim de beneficiile rețelelor globale pentru socializare și promovare, doar că totul ține de echilibru, deci mix-ul între social media și lectura clasică sunt la baza educației astăzi.

Vă doresc să vă bucurați de zilele de festival, să fiți curioși, să participați la lansările de carte, să cercetați editurile și să cumpărați cărți!

Urez succes Festivalului de Carte pentru copii ”Kidsfest”, aflat la cea de-a doua ediție, care va fi, cu siguranță, una reușită!”, a declarat primarul Gentea.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.