Pentru desfășurarea activității de colectare a deșeurilor în condiții optime, Salubritate 2000 SA solicită conducătorilor auto să nu blocheze platformele de colectare prin oprirea, staționarea sau parcarea vehiculelor în fața acestora și să asigure accesul autogunoierelor la spațiile de depozitare.

„Blocarea accesului la platformele de colectare presupune neridicarea, conform graficelor stabilite, a deșeurilor, iar acest lucru afectează atât activitatea echipajelor de colectare (decalarea graficelor), cât și gradul de umplere a containerelor din platformele unde accesul este blocat.
În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 60/2016 privind stabilirea, constatarea şi sancţionarea unor contravenţii, ocuparea domeniului public prin oprirea, staţionarea şi parcarea vehiculelor în zona de depozitare a resturilor menajere special amenajate, precum şi blocarea ghenelor de gunoi se sancţionează cu amendă de la 500 la 1000 lei. Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se face de către poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Piteşti.
,,Membrii comunităţilor locale, persoane fizice sau juridice, au, în calitatea lor de utilizatori ai serviciului de salubrizare, obligaţia de a asigura accesul utilajelor de colectare a deşeurilor la punctele de colectare.” – Legea serviciului de salubrizare a localităţilor nr. 101/2006.
Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!
Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com”, transmite Salubritate 2000 SA.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *