După ce Piteștiul a devenit vedetă națională în virtutea Olimpiadei de Limba Engleză organizată cu mare „succes” de IЅJ Argeș, șefa Alina Manea așteaptă cu mare nerăbdare un post călduț în Ministerul Educației. Manea e cu bagajele la ușă, urmând ca în scurt timp să fie schimbată de la șefia IЅJ-ului, dar nu mai vrea să se întoarcă la catedră ca profesor de limba română la Colegiul I.C Brătianu, din Pitești.

 

Surse din PNL au declarat pentru Institutiilestatului.ro că Alina Manea nu ar vrea să se mai întoarcă la catedră și ar merge direct la Ministerul Educației, în cel mai rău caz pe un post de consilier personal al ministrului Ѕorin Cîmpeanu, deși se aștepta la ceva WOW. Protejată de deputatul liberal Daniel Constantin, Manea așteaptă cu sufletul la gură să ajungă la București.

O recomandă vocea și talentul pe care le-a demonstrat în partid, nicidecum calitățile manageriale. Oricum e cu totul surprinzător că după o viață la catedră îi pute întoarcerea pe postul de profesor, de altfel cu totul onorant și cu siguranță mult mai prolific decât activitățile politico-administrative, unde Manea a dovedit că nu prea se pricepe.

Tot din surse liberale știm că doamna Alina Manea era cu totul indignată de faptul că tocmai ce-a organizat concursurile și trebuie să plece de la șefia IЅJ! Da, da! Fix cum a ajuns în funcție, după mazilirea Lilianei Murguleț, așa va și pleca. Postul de inspector școlar general nu e pe viață.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.6 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

2 thoughts on “După succesul de la Olimpiadă, șefa IЅJ Alina Manea așteaptă un post cheie în Ministerul Educației!

  1. Un articol de doi bani,gauriti!Niciodata nu vei fi apreciată , denigrand alte persoane ,fără a le cunoaște valoarea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.