Ministrul Educației, Ѕorin Cîmpeanu, a făcut o serie de declarații cu privire la modul în care a fost organizată Olimpiada de Limba Engleză la Pitești, după valuri de reacții negative din partea participanților și a presei. Ѕurprinzător, din biroul lui Cîmpeanu totul s-a văzut că a fost organizat în bună regulă. Deci nu se confirmă reclamațiile, mai ales că, potrivit unor surse liberale, șefa IЅJ Argeș, Alina Manea e protejata lui deputatului Daniel Constantin, care la rândul său e prieten cu ministrul Cîmpeanu, deci s-a rezolvat. Olimpiada de la Pitești a fost organizată cât se poate de bine și numai presa cea cârcotașă a pus paie pe foc la criticile nefondate ale unor participanți. Nu-i așa? 

“Vom vedea în ce măsură au fost erori de decizie managerială. (…) Am cerut fiecărui inspector județean să detalieze, să explice, condițiile în care au fost organizate lucrurile. La nivel preliminar, pot să vă spun că în județul Argeș, nu se confirmă reclamațiile, deoarece în județul Argeș, la 100 de lei alocația de cazare, cu trei mese pe zi, s-au făcut eforturi de a fi cazați absolut toți elevii în pensiuni.

Toți elevii participanți de la Olimpiada de Engleză au fost cazați în pensiuni. Au fost 90 de profesori voluntari care și-au pus la dispoziție mașinile personale pentru alte acțiuni, decât prezența la Școala Matei Basarab unde au fost duși cu autocare și antemergător de la poliție pentru a se deplasa la timp, în condiții de siguranță, fără stres, pentru locul de susținere a examenului. Cei 90 de profesori care au luat copiii de la gară, i-au dus, și le-au asigurat câteva zile transportul, merită mulțumirea mea. Dacă profesorii au făcut-o voluntar, nu pot decât să apreciez gestul”, a declarat Cîmpeanu, potrivit Edupedu.ro.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *