Screenshot

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Dom- nului „Izbăvitoarea de cancer” – Pantanassa din Sfântul Munte Athos va poposi în biserica  „Sfinții Arhanghe- li Mihail și Gavriil”, parohia Intrar- ea Bradului – Bradu. (Lângă Târgul Sptămânal) – strada Pimăverii, Nr.8.

Este icoana care, probabil, a ascultat cele mai multe tristeți și a văzut cele mai sin- cere și îndurerate lacrimi. O copie a Icoanei Maicii Domnului ,,Pantanassa” (Tămădui- toarea de cancer și boli grele) din Sfântul Munte Athos va fi adusă în Biserica noastră miercuri 8 Mai aproximativ în jurul orei 10.00 și va rămâne spre închinare și cinstire până în după-amiaza zilei de 9 Mai 2024.

Numele ei provine din grecescul „Παντάνασσα”, care se traduce prin sin- tagma „Împărăteasa tuturor”. Apelativul acesta nu a fost unul așezat la întâmplare, ci după zeci și zeci de ani de vindecări nenumărate înaintea acestei icoane, tradiția Sfântului Munte Athos a ales să îi atribuie această deosebită calitate – ca „tuturor” ce- lor ce se roagă ei să le dăruiască vindecare, har și binecuvântare.Această icoană are de la Dumnezeu și harul deosebit de a vinde- ca înfricoșătoarea boală a cancerului. Sunt cunoscute foarte multe cazuri de vindecări după citirea Acatistului sau a Paraclisului Maicii Domnului „Pantanassa”.

Așadar, să ne îndreptăm pașii cu credință la ajutorul acestei icoane făcătoare de minuni.De atâtea și atâtea ori, ca o mamă răbdătoare, a auzit strigătele de ajutor ale multora dintre noi pentru vindecarea ce- lor apropiați și le-a dus înaintea tronului Dumnezeiesc, punând cuvânt bun spre plinirea lor.

Program Liturgic:
Miercuri 8 Mai
= Ora 10:00 – Acatistul și Paracli- sul Maicii Domnului.
= Ora 17:00 – Acatistul și Paracli- sul Maicii Domnului.
Joi – 9 Mai
= Ora 9:00 -Acatistul Maicii Dom- nului și Sfânta Liturghie.
Biserica va rămâne deschisă până la orele 19:00.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *