Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:

Marți, 11 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-16:00, Cart. Nord cu blocurile A1, A2, A3 alimentate din PT 5 Nordcircuit 9;

Miercuri, 12 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-16:00, B-dul Petrochimiștilor cu bl 41 alimentat din PT 31 Prundu circuit 6;

Vineri, 14 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-16:00, Străzile Nicolae Bălcescu de la Argintex până la str. George Coșbuc,, 1 Decembrie 1918, Găvenii și Victor Babeș cu străzile adiacente, blocurile C1, D6, DA, DB, DC, T1, T2, T3, T4, T5, V1, punctul termic al TERMOCALOR alimentate din PT 6 NICOLAE BĂLCESCU.

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Serviciul de furnizare și distribuire a energiei electrice nu este în subordinea municipalității, aceasta este o modalitate de a informa publicul piteștean asupra întreruperilor programate și anunțate de către Distribuție Oltenia pentru prevenirea eventualelor defecțiuni sau neplăceri ce pot apărea în intervalul orar în care se efectuează respectivele intervenții la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *