Ieri, profesoara Alina Manea, a plecat din fruntea Inspectoratului Școlar Județean Argeș. Mare păcat… și-a spus, că deja îi plăcea la IЅJ, unde făcea dude și lumea chiar se obișnuise cu răul. Dar cum e mai bine în lumina reflectoarelor, doamna Manea și-a găsit un loc călduț pe un post de vicepreședinte la alegerile din PNL Argeș, în echipa Alinei Gorghiu. Fiță!

 

Mai precis, sâmbătă, 7 mai, Alina Manea candidează pentru postul de vicepreședinte pentru Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport. Vă dați seama, după prestația de la IЅJ, Manea va face furori în PNL, în departamentul care i-a fost dedicat.

După principiul: „Toată lumea să apeleze la mine!”, Alina Manea e o femeie care promite! De exemplu, în politică poate promite la fel cum promit toți politicienii. Pe educație ne-am convins. A plecat doamna Manea din IЅJ și au deschis angajații șampania, de bucurie. Nu mai spun de reacțiile profesorilor care și-au făcut cruce, c-au scăpat de așa inspector general.

Acum, viitorul e cu Alina Manea, șefuță în PNL Argeș. Ѕă fie primit(ă)!

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.