Primarul de la Bârla, Gheorghe Voicu, a intrat în gura Curții de Conturi cu o temă care l-ar putea face invidios pe fostul președinte al PЅD, Liviu Dragnea. Cum pe vremea lui Livache votau morții la alegeri, în mandatul lui Voicu, morții comunei au fost trecuți ca fiind datori în virtutea unor amenzi pe care le primiseră, de fapt, unii dintre locuitorii din Bârla.  Deci Dragnea e mic copil pe lângă primarul argeșean, gen…  Totul s-a petrecut în 2020, an electoral, în care edilul Voicu n-a vrut să se pună rău cu votanții și i-a iertat de amenzi. Deci cu cei vii, mumă și cu morții – ciumă. Cam așa a acționat Voicu, iar buboul s-a spart și pute, frate!

 

Ca să-și mai revină din șocul provocat de Curtea de Conturi, avem o pastilă de cap beton pentru primar. A se înțelege, nu pastila e beton, ci capul primarului, de vreme ce a născocit așa aroganță…

Din ciclul: Ce vrăji a mai făcut primarul Gheorghe Voicu, de la Bârla? Ei bine, frați creștini, edilul s-a pus rău cu morții din comună, pe care i-a trecut datori, cu amenzi neplătite printre păcatele săvârșite în această viață. Și cum Dumnezeu nu doarme, prietenii de la Curtea de Conturi au luat la puricat documentele primăriei și au descoperit manevrele primarului. Treabă penală nu alta…

Chiar suntem curioși dacă băieții de la Curtea de Conturi au sesizat organele abilitate pentru a cerceta faptele lui Gheorghe Voicu. Până atunci însă, vă spunem că Voicu a luptat din răsputeri pentru acest mandat, pe care l-a câștigat la mustață și probabil tocmai pentru că se simțea vulnerabil în fața contracandidatului său, a luat decizia de a băga amenzile celor vii pe gâtul morților. Necurată treabă, parol!

Nu știm cine l-o fi inspirat pe Voicu să strice odihna veșnică a unor suflete nevinovate, dar preconizăm că urmează un viitor presărat cu anchete și percheziții la Bârla. Asta dacă trăim într-un stat sănătos la cap, în care instituțiile abilitate își fac treaba.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.5 / 5. Număr de voturi: 12

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.